Duurzaam financieren loont!

Duurzaam financieren loont!

Stef Bais

Stef Bais is Relatiemanager bij de ING Groenbank geworden omdat hij graag een bijdrage wil leveren aan de verduurzaming van de Nederlandse economie. Als specialist op het gebied van financiering van duurzame projecten wijst hij ondernemers graag op de kansen van een duurzame investering.

‘Tijdens KOP500 geef ik twee verschillende sessies, die laten zien dat duurzaamheid loont! In de sessies worden twee verschillende sectoren uitgelicht. De eerste is voor bedrijven die duurzaam willen bouwen (nieuwbouw of renovatie). De tweede voor bedrijven die een productie-unit hebben en duurzaam willen innoveren. Ik vertel welke duurzame maatregelen ondernemers kunnen doorvoeren en bespreek daarbij een aantal aantrekkelijke financieringsmogelijkheden. Ik ga uiteraard concreet op de vragen van deelnemers in en ik zal praktische tools aanreiken, zodat duurzame plannen extra gunstig gerealiseerd en gefinancierd kunnen worden.’

Verrassend element! Tijdens deze sessie pitcht een ambitieuze start-up zijn idee voor een duurzame innovatie. Laat je inspireren, geniet van de aanstekelijke energie en wie weet kan je hem (of haar) vanuit jouw eigen ervaring of expertise verder helpen! 

Overige sprekers