Duurzaam door te denken

én te doen!

De kracht van Waardemakers

Waardemakers zijn Overijsselse ondernemers die zich samen actief inzetten voor duurzame ontwikkeling, innovatie en economische groei. Deze ondernemers en de provincie Overijssel werken samen in Waardemakersnetwerken met elk een specifieke focus, maar allemaal gericht op vragen en opgaven vanuit de markt. 

Waardemakers inspireren elkaar én anderen en zoeken partijen op om samen te werken. Want door samen te werken presteren de deelnemende partijen beter. Brengen ze elkaar verder. En ontstaan systeeminnovaties en nieuwe businessmodellen die een impuls geven aan de duurzame en economische ontwikkeling van Overijssel. Waardemakers is uitgegroeid tot een groot netwerk van betrokken en bevlogen ondernemers die samen denken, werken en vooral….doen!

Hieronder vindt u het werkboek Waardemakers. Dit werkboek toont de oogst van twee jaar Waardemakers. Inspirerende en spraakmakende voorbeelden van ondernemers, die samenwerken aan de overgang naar de duurzame en toekomstbestendige economie. Bent u ook een Waardemaker en wilt u meer informatie? Neem contact op met Marieke Butterhoff via m.butterhoff@overijssel.nl

Veel leesplezier!