Duurzaam door te denken

én te doen!

De kracht van Waardemakers

Volgende

Waardemakers zijn Overijsselse ondernemers die zich samen actief inzetten voor duurzame ontwikkeling, innovatie en economische groei. Deze ondernemers en de provincie Overijssel werken samen in Waardemakersnetwerken met elk een specifieke focus, maar allemaal gericht op vragen en opgaven vanuit de markt. De transitie naar een biobased economy bijvoorbeeld. Of de ontwikkeling richting Innovatief Opdrachtgeverschap.

Waardemakers inspireren elkaar én anderen en zoeken partijen op om samen te werken. Want door samen te werken presteren de deelnemende partijen beter. Brengen ze elkaar verder. En ontstaan systeeminnovaties en nieuwe businessmodellen die een impuls geven aan de duurzame en economische ontwikkeling van Overijssel. Waardemakers is uitgegroeid tot een groot netwerk van betrokken en bevlogen ondernemers die samen denken, werken en vooral….doen!

In deze nieuwsbrief vind je enkele inspirerende en spraakmakende voorbeelden van Waardemakers, die samenwerken aan de overgang naar de biobased economie. Er gebeurt nog veel meer. We zijn druk bezig samen met Waardemakers om een Werkboek te maken met daarin de oogst van twee jaar Waardemakers. Dit werkboek delen we graag in het voorjaar van 2019.

 

Volgende